پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۴:۱۳

آموزش و پرورش به 99 درصد واجدین شرایط خدمات ارائه می دهد

کرج - خبرگزاری مهر : معاون آموزش عمومی سازمان آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران گفت : در حال حاضر آموزش و پرورش 99 درصد افراد جامعه را در زمینه سوادآموزی تحت پوشش قرار داده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، رضا امانی پیش از ظهر امروز در نشست معاونین پرورشی معاونین پرورشی نواحی 27 گانه استان تهران اظهار داشت : آموزش و پرورش هم اکنون به 99 درصد افراد واجد شرایط تحصیل ، خدمات رایگان ارائه داده که این رقم پیش از انقلاب تنها 60 درصد بوده است.

وی افزود : حتی اهالی روستاهای دورافتاده اقصی نقاط کشور نیز از این خدمات بهره برده اند و تنها برخی افراد در نقاط مرزی به دلیل عدم تمایل خانواده ها به تحصیل فرزندان ، بی سواد یا کم سواد باقی مانده اند.

امانی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص گردهمایی معاونین پرورشی اظهار داشت : برگزاری نشست های تخصصی در زمینه مشاغل مختلف آموزش و پرورش می تواند تاثیر به سزایی در ارتقای سطح پرورش فکری و اخلاقی مربیان و دانش آموزان داشته باشد.

این مسئول هدف از برگزاری این نشست را هماهنگی امور آموزشی و تربیتی مناطق شهرستان های استان تهران اعلام کرد و افزود : علاوه براین ، تبادل افکار و اندیشه ها در اهداف تربیتی بسیار موثر است و راهکارهای جدید تعامل با دانش آموزان به صورت تجربی در اختیار سایر معاونت ها قرار می گیرد.

وی سرمایه گذاری برای نیروی انسانی را عالی ترین و تاثیرگذارترین سرمایه گزاری معرفی کرد و یادآور شد : همایش ها و نشست های مختلف در خصوص برقراری ارتباط با مدیران ، مربیان و سایر اقشار فرهنگی ، یک سرمایه گذاری است و تاثیرات آن به زودی در دانش آموزان مشاهده می شود.

در این نشست که در کانون فاطمه زهرا(س) سازمان دانش آموزی ناحیه 3 کرج برگزار شده بود معاونان پرورشی شهرستان های استان تهران و کارشناسان تربیتی سازمان آموزش و پرورش این منطقه حضور داشتند.

کد خبر 483421

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha